Ihmeellinen ruusu kosmetiikassa

RUUSU on kasvi, mikä muistuttaa heti kauneutta ja rakkautta, mutta ruusu tarjoa myös arvokasta huoltoa iholle. Tämä kukka tekee ihmeitä meidän iholle.

Ruusun yksi ensimmäisistä käyttömahdollisuuksista ihonhoidossa oli terälehtien laittaminen kylpyorentaa veteen, mikä antoi aromaterapisen elämyksen ja rentouttavan olon. Tislattuna on ruusua lisätty kosmetiikkaan, lääkkeihiin ja käytettyy terapioissa jo vuosisatoja. Ruusun eteerinen öljy on antibakteerinen, sienitautien ja virusten vastaisella ominaisuuksilla, sen takia sopii erilaisten sairausten, kuten hiertymät, palovammat ja ihotaudit, lievittämiseen.

Lisäksi, että ruusulla on erityisen miellyttävä, rauhoittava ja rentouttava tuoksu, auttaa tämä aromaattinen kukka uudistaa ja nuorentaa ihosoluja. Tutustu, miten tämä iso kukka voi muutta Sinun ihon samettisen pehmeäksi ja kiiltäväksi.

  1. ANTIBAKTEERINEN. Luonnollisilla antibakteerisilla ominaisuuksilla eteerinen öljy auttaa lievittää aknea ja tuo lievittystä akneen taipuvalle iholle. Yhdessä puhdistavilla ominaisuuksilla on ruusu ihanteellinen ainesosa kasvojen pesuun ja puhdistukseen.
  2. TULEHDUKSIA ESTÄVÄ. Vaikka ruusua tunnetaan usein sen tummanpunaisen värin takia, niin ruusuöljy voi tuoda lievittystä turvonnut paikoille tai punoittavalle iholle.  Ruusun rauhoittavat ominaisuukset voivat auttaa myös ekseeman tapauksessa.
  3. ANTIOKSIDANTIT. Ruusu sisältää runsaasti C-vitamiinia, mikä on voimakas antioksidantti. C-vitamiini auttaa suojamaan ihosoluja vaurioilta, vaikka jos olete ollut liian pitkään auringossa.
  4. KOSTEUTTAVA. Ruusun öljy auttaa lukittamaan kosteuteen ihoon, pitäen ihon sileänä. Erittäin höydyllinen on ruusu niille, kenellä on herkkä iho, koska terälehdissä oleva sokeri luo rauhoittavan olon.
  5. AROMATTINEN. Monet orgaaniset kosmetiikka tuotteet käyttävät ruusua sen hellän ja miellyttävän tuoksun takia, näin pystyy myös välttämään keinotekoisia hajusteita.
  6. RENTOUTTAVA. Ruusu rauhoittaa aisteja. Ayurveda lääkketieteessä käytetään ruusua myrkkyjen puhdistukseen ja aistien rauhoittamiseen. Näin toimii ruusun tuoksu myös kosmetiikan käyttämisessä – tuoksu on miellyttävällä ja rauhoittavalla ominaisuuksilla.
  7. VIRKISTÄVÄ. Ruusu auttaa kiristää huokosia ja palauttaa ihon elastisuuten, antaen iholle kiiltävän ulkonäon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s